Onze diensten

  • Dankzij ons professioneel en uitgebreid wagenpark kunnen wij elke opdracht aan.


    Lees meer
  • Een vrachtwagen takelen is één ding, soms moet er een lading overgeladen worden in een andere wagen zodat deze zijn eindbestemming haalt.

    Lees meer
  • Op zoek naar een partner voor exclusief transport in België? Dan helpen wij u graag verder. Wij vervoeren prototypes van voertuigen, testwagens

    Lees meer

NET EEN VERKEERSONGELUK GEHAD? 

Het takelen en slepen van lichte en zware voertuigen is een beroep apart. Het vraagt om het beste materiaal, gecombineerd met het juiste inzicht en een degelijke vakkennis van het takelpersoneel. Bent u op zoek naar een partner die aan deze voorwaarden beantwoordt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Takeldienst Dierickx kan teren op een jarenlange ervaring. Dankzij deze ervaring hebben wij een bedrijf uitgebouwd waarop u kunt rekenen. Al onze interventies worden onmiddellijk uitgevoerd door vakkundig personeel dat steeds bereikbaar is.

Bij ons wordt u steeds opgevangen door onze administratieve bediende in een ruimte, waar u van de schok kunt bekomen, met een tas koffie, een kop warme soep of iets fris. Wij helpen u ook graag verder met het vervullen van alle formaliteiten die bij een ongeval komen kijken. De expertise van het beschadigd voertuig kan eveneens uitgevoerd worden in ons bedrijf.

Op onze website vindt u meer informatie over ons wagenpark. Ookzwaarder takel- en sleepwerk en exclusief transport kunnen door ons uitgevoerd worden.

Onze takeldienst in actie