CONTACTEER ONS

ZWAARDER TAKEL- EN SLEEPWERK? SLECHTS ÉÉN ADRES, TAKELDIENST DIERICKX

Het wagenpark van Takeldienst Dierickx is zodanig uitgebreid dat u ook voor het zwaardere takel- en sleepwerk bij ons terecht kunt. Naast de standaard takel- en servicewagens beschikken wij ook over:

  • IVECO 6x6

Deze stevige machine komt tot zijn volste recht op het onverharde. Een lepelinstallatie en 2 zware treklieren maken van deze takelwagen de ideale offroad takelwagen. 

  • DAF 95 vierasser met als opbouw een Century 1060S SDU II Rotator

Het belangrijkste kenmerk is de 360° draaibare, uitschuifbare kraanarm. Deze heeft bij een ingeschoven mast een maximum capaciteit van 54 ton. Uitgeschoven is dat nog 15.750 kg. Bij de tweede vooras zijn zwenkbare steunpoten aangebracht, wat zorgt voor een goede stabiliteit voor het werken aan de zijkant.

  • Grondschoppen

Aan de achterzijde heeft de installatie twee grondschoppen en een SDU II tweetraps lepel met powertilt. Ingeschoven tilt deze 24.750 kg. Tot 3.80m uitgeschoven, gemeten op het hart van de bijhorende busbril, is dat nog 7.600 kg.

  • Lierwerk

Op de mast zijn twee onafhankelijk werkende 22,5-tons DP lieren gemonteerd. Een derde identieke lier bevindt zich achteraan.

www.falkom.nl